Χαίρεται! Είμαι δημιουργός ιστοσελίδων και συντάκτης κειμένων

Θέλεις να φτιάξεις ένα site που να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό? Ή μήπως ψάχνεις κείμενα που θα ανεβάσουν επίπεδο το blog και τη σελίδα σου? Όπως και να έχει, είσαι στο σωστό μέρος.

 

Μέσα από την εμπειρία μου ως κειμενογράφος και designer, είμαι σίγουρος ότι έχω όλο το πακέτο που χρειάζεται ένας σύγχρονος δημιουργός περιεχομένου.

 

Έχεις μόνο να με δοκιμάσεις! Και επειδή γνωρίζω τις δυνατότητες μου, ζήτω η πληρωμή να γίνει στο τέλος του project, και μόνο αν είσαι χαρούμενος με τη δουλειά μου. Ναι, είμαι τόσο σίγουρος!

ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟΔειγμα της Δουλειας μου
website in different formats turned into the z axis

Η Προσεγγιση μου

icon with two tablet screens and web content inside

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι μία μορφή τέχνης που απαιτεί κάτι πολύ παραπάνω από γνώση κώδικα. Πλέον, δεν είναι αρκετό να έχεις ένα site. Ειδικά αν σκεφτείς ότι 3 νέες σελίδες δημιουργούνται κάθε δευτερόλεπτο! Είσαι λοιπόν έτοιμος να ξεχωρίσεις από το πλήθος? Ρωτάω επειδή εγώ είμαι!

Καθε συγχρονη σελιδα απαιτει αμεση επαφη με τον επισκεπτη

Αν θες το site σου να είναι επιτυχημένο, πρέπει σε κάθε ευκαιρία να απευθύνεσαι στον αναγνώστη. Οι πολλές λεπτομέρειες δεν κάνουν πάντα την διαφορά. Για αυτό το λόγο ένα σύγχρονο site χρειάζεται έναν επαγγελματία κειμενογράφο σαν εμένα. Οι κριτικές που έχω λάβει από προηγούμενους πελάτες μου σαν copywriter το αποδεικνύουν, όπως και το χαρτοφυλάκιο μου.

Η σελιδα σου πρεπει να είναι συμβατη με τις μηχανες αναζητησης

Όλοι χρησιμοποιούμε τη Google σχεδόν κάθε μέρα. Μερικοί όμως ξέρουν τα μυστικά του να κατατάσσετε η σελίδα σου στα πρώτα 10 αποτελέσματα σε μία αναζήτησή, κάτι το οποίο φέρνει περισσότερη κίνηση και αναγνώριση για το site σου.

Όλα πλέον ξεκινάνε από το πως θα συνταχθεί το κείμενο για να είναι συμβατό με τη Google. Και αυτό είναι μόνο η αρχή. Η σελίδες που δημιουργώ είναι πάντα Google-friendly για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, όπως μπορείς να δεις στο χαρτοφυλάκιο μου!

Η δημιουργια ιστοσελιδας εχει ενα σκοπο που συχνα ξεχναμε

Δεν φτιάχνεις μία σελίδα για να σε διαβάσει η Google, ούτε καν για να μιλήσεις με το κοινό σου. Όλα αυτά είναι μέσα για να πετύχεις τον σκοπό σου, είτε αυτός είναι η αναγνώριση του brand σου, είτε η αύξηση στις πωλήσεις σου και η δημιουργία νέα πελατολογίου. Για αυτό το λόγο πάντα στήνω μία σελίδα με βάση το τελικό στόχο σου!
icon with text as if it is code

Κειμενογράφηση ή copywriting

H δημιουργία κειμένων για site και blog είναι σαν μία μικρότερη εκδοχή της κατασκευής μία ιστοσελίδας. Και οι τρεις πυλώνες μια επιτυχημένης σελίδας βρίσκουν εφαρμογή στη δημιουργία άρθρων και περιεχομένου: άμεση επαφή με τον αναγνώστη, βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης, και εναρμόνιση με τον επαγγελματικό στόχο σου. Για αυτό το λόγο το copywriting είναι απαραίτητο κομμάτι της δημιουργίας και επιτυχίας μίας σελίδας.

Τα παντα ξεκινανε με ενδελεχη ερευνα
Στην καριέρα μου ως επαγγελματίας κειμενογράφος έχω παρατηρήσει ότι η ενδελεχής έρευνα είναι το στοιχείο που ξεχωρίζει τους επιτυχημένους συντάκτες κειμένων από τους απλά καλούς. Για αυτό το λόγο αφιερώνω όσο χρόνο χρειάζεται στην έρευνα ώστε να προσφέρω ποιοτικές υπηρεσίες. Υπάρχουν δηλαδή περιστάσεις που η έρευνα παίρνει πιο πολύ χρόνο ακόμα και από το γράψιμο του κειμένου, η ποιότητα του οποίου είναι απλά ασύγκριτη!

Η επαφη με τον αναγνωστη είναι προτεραιοτητα

Αν θες το περιεχόμενο σου να φέρει αποτελέσματα, ή conversions όπως ονομάζονται, θα πρέπει να είναι αρκετά ελκυστικό ώστε να έχει την απαιτούμενη επίδραση σε clicks και traffic. Για να το πετύχω αυτό, χρησιμοποιώ 12 σύγχρονες τεχνικές copywriting, τρεις από τις οποίες είναι η χρήση απλού λεξιλογίου, ενεργητικής φωνής, και μικρών προτάσεων.

Η επιμονη επεξεργασια κειμενου είναι ο δρομος για την τελειοτητα

Αν και το τέλειο συνήθως δεν υπάρχει, αν ακολουθήσεις μια επιτυχημένη διαδικασία, εγγυάσαι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για το κείμενο και το άρθρο. Χρησιμοποιώντας λοιπόν εξειδικευμένο επαγγελματικό λογισμικό σε συνδυασμό με επίμονη και δημιουργική επεξεργασία κειμένου, εξασφαλίζω ότι το τελικό προϊόν είναι έτοιμο για δημοσίευση με την παράδοση.

Η διαδικασια που ακολουθω με εσενα

icon bulb in orange colour

Πρωτα κατανοω τις αναγκες σου

Πριν ξεκινήσουμε, προσπαθώ να καταλάβω πλήρως τις επιθυμίες και ανάγκες που έχεις για το περιεχόμενο και την online παρουσία της επιχείρησή σου.
icon with two red pencils in a cross

Επειτα δημιουργω το περιεχομενο

Ακολουθώντας τη προσωπική μου μεθοδολογία κατασκευής ιστοσελίδας ή τη δίκη μου διαδικασία κειμενογράφησης, δημιουργώ το περιεχόμενο με βάση τις επιθυμίες σου, και έπειτα σου παρουσιάζω τη δουλειά μου.
an icon with three red lines on top of each other

Αν το επιθυμεις, γινονται προσθηκες ή αλλαγεσ

Αν και τις περισσότερες φορές δεν χρειάζεται, υπάρχει πάντα η δυνατότητα αναπροσαρμογής ή προσθήκης περιεχομένου με βάση τις επιθυμίες σου.
icon with red desktop like a computer inside

Στο τελος γινεται η πληρωμη

Επειδή είμαι σίγουρος ότι θα σου αρέσει η δουλειά μου, ζήτω η πληρωμή να γίνει μετά την παράδοση, και μόνο αν είσαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα, κάτι για το οποίο δεν έχω αμφιβολίες.
icon with two tablets and web content inside

Η Δική μου Μεθοδολογία Δημιουργίας Ιστοσελίδας

Η δημιουργία μιας νέας ιστοσελίδας είναι μία μορφή τέχνης. Για να επιτύχω αποτελέσματα που ξεχωρίζουν από το πλήθος, έχω αναπτύξει μια επιτυχημένη μεθοδολογία που ακολουθώ πάντα. Αυτή η διαδικασία 5 βημάτων βασίζεται σε αυτό που αποκαλώ τους τρεις βασικούς πυλώνες ενός ιστότοπου: Α) άμεση επικοινωνία με το κοινό, Β) βελτιστοποίηση για μηχανές αναζήτησης, Γ) εναρμόνιση του περιεχομένου με γνώμονα τον επαγγελματικό σας στόχο

Βημα 1: Ερευνα του κοινου και του ανταγωνισμου

Όλα ξεκινούν με λεπτομερή έρευνα τόσο των πελατών όσο και των ανταγωνιστών σας. Αυτό είναι ένα κρίσιμο βήμα για την κατανόηση της γλώσσας και της ορολογίας που χρησιμοποιεί το κοινό σας. Αυτή η γνώση μου δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιώ αποτελεσματική διατύπωση στο λόγο μου και να απευθύνομαι απευθείας στους πελάτες με το περιεχόμενο μου.

Βημα 2: Δημιουργια και οργανωση περιεχομενου

Με βάση τις πληροφορίες που συλλέγονται από την έρευνα αγοράς, τον ανταγωνισμό και εσάς, αρχίζω να δημιουργώ το περιεχόμενο που θα ανεβάσω στον ιστότοπο. Σε αυτό το βήμα, χρησιμοποιώ ολόκληρη τη διαδικασία κειμενογράφησης που μπορείτε να δείτε εδώ.

Βημα 3: Σχεδιαση και κατασκευη ιστοσελιδας

Αφού έχω διαθέσιμο το περιεχόμενο, είναι ώρα να χτίσω την ιστοσελίδα. Χρησιμοποιώ ποιοτικά θέματα για να επιταχύνω τη διαδικασία ιδεασμού και δημιουργίας, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι το τελικό design ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας.

Βημα 4: Βελτιστοποιηση της ταχυτητας της σελιδας

Βήμα 4: Βελτιστοποίηση της ταχύτητας του ιστότοπου
Για να εξασφαλίσω την καλύτερη δυνατή ταχύτητα για τον ιστότοπό σας, κάνω μεταξύ άλλων τρία σημαντικά βήματα:

 • Φροντίζω όλες οι φωτογραφίες που ανεβαίνουν να έχουν την κατάλληλη ισορροπία ποιότητας με μέγεθος. Αυτό σημαίνει ότι οι φωτογραφίες πρέπει να είναι σε μορφή webp, περνώντας επεξεργασία από τέσσερις διαφορετικές εφαρμογές.
 • Ενεργοποιώ και ρυθμίζω ένα επαγγελματικό πρόσθετο, ή plugin όπως ονομάζεται, για να ενισχύσω την ταχύτητα του ιστότοπου.
 • Χρησιμοποιώντας τις προτάσεις από το Google Pagespeed, βελτιώνω την ταχύτητα της ιστοσελίδας ακόμη περισσότερο.

Βήμα 5: Βελτιστοποιηση περιεχομενου για μηχανες αναζητησης (SEO)

Χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα πρόσθετα και τεχνικό SEO, βασίζομαι στο αρχικό copywriting SEO και διασφαλίζω ότι ο ιστότοπος και το περιεχόμενο κατατάσσονται ψηλά στις μηχανές αναζήτησης. Αυτό σημαίνει ότι η σελίδα σας έχει τη δυνατότητα να προσελκύσει περισσότερους νέους πελάτες από αναζητήσεις όπως αυτές στη Google.

icon with text as if it is code

Η προσωπική μου διαδικασία κειμενογράφησης

Η δημιουργία ενός άρθρου είναι σαν μια κατασκευή ιστοσελίδας, μόνο σε μικρότερη κλίμακα. Η καριέρα μου ως επιτυχημένος κειμενογράφος με βοήθησε να τελειοποιήσω μια διαδικασία που εγγυάται εξαιρετικά αποτελέσματα και εναρμόνιση με τον επαγγελματικό σας στόχο. Ακολουθούν τα πέντε βήματα αυτής της διαδικασίας, τα οποία μπορείτε επίσης να κατεβάσετε ως infographic εδώ.

Βήμα 1: Ερευνα για λεξεις-κλειδια, ή keywords οπως ονομαζονται

Οι λέξεις-κλειδιά είναι ο νούμερο ένα παράγοντας στο σύγχρονο SEO, είτε μιλάμε για άρθρα είτε για ιστότοπους. Για να εντοπίσω τις κύριες και δευτερεύουσες λέξεις-κλειδιά που θα χρησιμοποιηθούν, ελέγχω διαδικτυακές κοινότητες και φόρουμ, μελετώ τα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και χρησιμοποιώ επαγγελματικά εργαλεία όπως το Semrush. Μπορείτε να δείτε εδώ αναλυτικά τα επιμέρους βήματα.

Βήμα 2: Μελετη Ανταγωνιστων

Για να ταξινομηθεί ένα άρθρο ψηλά στις μηχανές αναζήτησης, πρέπει να ακολουθεί η τεχνική Skyrocket του Brian Dean. Αυτό σημαίνει ότι το κείμενο πρέπει να είναι καλύτερο και πιο ολοκληρωμένο από οποιοδήποτε άλλο παρόμοιο άρθρο στον διαδίκτυο. Για να το πετύχω αυτό, σαρώνω επικεφαλίδες και υποτίτλους στα αποτελέσματα αναζήτησης, διαβάζω λεπτομερώς τις σχετικές ενότητες, και βρίσκω το λεγόμενο search intent, δηλαδή τη πρόθεση αναζήτησης του κοινού.

Βημα 3: Οργανωση περιεχομενου

Πριν ξεκινήσω να γράφω, οργανώνω λογικά το περιεχόμενο που ερεύνησα στο πρώτο βήμα. Συνεπώς, γνωρίζοντας τον στόχο του άρθρου και το search intent, αποφασίζω για τη μέθοδο παρουσίασης και δημιουργώ το περίγραμμα που θα ακολουθήσω κατά τη συγγραφή.

Βημα 4: Δημιουργικο Γραψιμο

Το πρώτο πράγμα που έχω στο μυαλό μου όταν γράφω είναι η άμεση επικοινωνία με τον αναγνώστη. Τρεις από τις συγκεκριμένα δώδεκα τεχνικές που εφαρμόζω για να το πετύχω αυτό είναι η χρήση συγκεκριμένης ορολογίας, οι ιστορίες και ένα ευανάγνωστο ύφος γραφής. Πάνω από όλα, συμπεριλαμβάνω τις επιλεγμένες λέξεις-κλειδιά από το βήμα 1 που είναι επίσης σημαντικές για το SEO, τη βελτιστοποίηση δηλαδή του κειμένου για τις μηχανές αναζήτησης.

Βημα 5: Ενδελεχη επεξεργασια του κειμενου

Ανεξάρτητα από το πόσο εξαιρετικό μπορεί να είναι ένα κείμενο, μπορεί να γίνει καλύτερο όταν επεξεργάζεται. Για να το πετύχω αυτό, χρησιμοποιώ επαγγελματικές εφαρμογές επεξεργασίας κειμένου όπως το Grammarly, και διορθώνω το κείμενο τουλάχιστον δύο φορές. Μια φορά διαβάζοντάς το κείμενο ανάποδα και μια φορά διαβάζοντάς το δυνατά. Στη συνέχεια, γίνεται ακόμα μία τελική επεξεργασία του κειμένου μετά από τουλάχιστον 24 ώρες ή έναν βραδινό ύπνο.

Βημα 6: Περαιτερω βελτιστοποιηση με τεχνικο SEO

Αν και το μεγαλύτερο μέρος του SEO πραγματοποιείται στα βήματα 1 και 4, υπάρχει περιθώριο για να διασφαλιστούν ακόμα καλύτερα αποτελέσματα SEO. Σε αυτό το τελευταίο βήμα, επικεντρώνομαι στο τεχνικό SEO δημιουργώντας μια ευανάγνωστη ετικέτα τίτλου (title tag), μια πειστική περιγραφή (meta description) και προσθέτοντας στο κείμενο συνδέσμους και ετικέτες φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης.

Παραδειγματα απο τη δουλεια μου

Ανακατασκευη ιστοσελιδας

Τουριστικό πρακτορείο Uniglobe Greece

Η Uniglobe Greece είναι ένα αναγνωρισμένο αθηναϊκό ταξιδιωτικό γραφείο που ειδικεύεται στα επαγγελματικά ταξίδια. Η ιδιοκτήτης ζήτησε αναβάθμιση στον ιστότοπό του. Από μέσο χρόνο φόρτωσης 12 δευτερολέπτων, ο νέος σύγχρονος ιστότοπος φορτώνει σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο.

Uniglobe Portfolio Dimi Creative home page in both pc and phone view
NavisLuxury Portfolio Dimi Creative home page in both pc and phone view

Δημιουργια ιστοσελιδας

Δημιουργία Ιστοσελίδας Navis Luxury

Το Navis Luxury είναι ένα πολυτελές διαμέρισμα στη Θάσο. Ο ιδιοκτήτης ζήτησε μια σύγχρονη διαδικτυακή παρουσία με ποιοτικό περιεχόμενο και διαδραστική λειτουργικότητα.

Κειμενογραφηση

Συγγραφή κειμένων στο ταξιδιωτικό blog TheTinyBook

Το TheTinyBook είναι ένα δημοφιλές ταξιδιωτικό blog για την Ελλάδα, και ειδικότερα για την Κρήτη. Ο ιδιοκτήτης ζήτησε εβδομαδιαίες παραδόσεις άρθρων που να είναι βελτιστοποιημένα για τις μηχανές αναζήτησης. Πολλά από αυτά τα άρθρα κατατάσσονται πλέον στα 10 κορυφαία αποτελέσματα αναζήτησης για την βασική λέξη κλειδί, ή keyword όπως το ονομάζεται.

TheTinyBook Portfolio Dimi Creative home page in both pc and phone view

Είσαι έτοιμος να ανεβάσεις επίπεδο την επιχείρησή σου?

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ
ΛΑΒΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑΔΕΣ ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΜΟΥ

Σχετικα με εμενα

Με λένε Δημήτρη, ή Dimi αν προτιμάς. Γράφω κείμενα και δημιουργώ ιστοσελίδες εδώ και 6 χρόνια.
Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου ως κειμενογράφος, παρατήρησα ότι όλο και περισσότεροι ιστότοποι δεν ακολουθούν τις πλέον βασικές αρχές των τεχνικών copywriting.

Δουλεύοντας με πελάτες, σύντομα συνειδητοποίησα ότι υπάρχει ανάγκη για δημιουργικούς σχεδιαστές ιστοσελίδων με εξειδίκευση στο copywriting.

Από τη στιγμή εκείνη, ξεκίνησα μία εντατική και διαρκή εκπαίδευση, χάρη στην οποία πλέον προσφέρω εξαιρετικά αποτελέσματα στον σχεδιασμό ιστοσελίδων και τη συγγραφή κειμένων.

 • Σχεδιαση
 • Κειμενογραφηση
 • Ταχυτητα
Photo of Dimitrios Tsevremes aka DimiCreative

Χρόνια Εμπειρία

Μοναδικά Άρθρα

Ιστοσελίδες

Εμπειρια

 • Επαγγελματίας κειμενογράφος ως freelancer στο UpWork
 • Επικεφαλής στο Media Greece κατά τη κυκλοφορία του Conscious Planet
 • Αναλυτής μάρκετινγκ σε συγκρότημα διακοπών

Εκπαιδευση

 • Πτυχίο Οικονομικών, Μάαστριχτ, Ολλανδία
 • Μεταπτυχιακό στο Marketing, Στοκχόλμη, Σουηδία
 • Erasmus και σπουδές στη Μαδρίτη και τη Μελβούρνη

Αναγνωριση

 • 5/5 αξιολογήσεις σε όλα τα project με τους πελάτες μου στο UpWork
 • Ποσοστό ικανοποίησης 100% για όλες μου τις κατασκευές ιστοσελίδων
image portrait person
“Τι υπέροχος κειμενογράφος. Ο Δημήτρης ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει όταν μιλάμε για ψηφιακό περιεχόμενο και περιεχόμενο SEO. Το έργο του δεν χρειάζεται καμία επεξεργασία και παραδίδεται πάντα στην ώρα του. Πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι μαζί του.”
Ange

image person laughing
“Ο Δημήτρης έχει κορυφαίες δεξιότητες σχεδιασμού και δημιουργίας ιστοσελίδων, τόσο που η δουλειά του δεν χρειάζεται καμία επεξεργασία. Είναι πάντα εξαιρετικά ακριβής, σύντομος, σούπερ επαγγελματίας, και πάνω από όλα, ένα πολύ ωραίο άτομο. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που συνεργάζομαι μαζί του!”
Mac

girl portrait with hat
“Έχω δουλέψει με τον Dimi εδώ και πολύ καιρό και έχει αποδειχτεί αρκετές φορές εξαιρετικός συγγραφέας, ευέλικτος, που θα καταλάβει αμέσως τι ψάχνεις και θα σου παραδώσει ανάλογα το έργο σου. Χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι ο καλύτερος κειμενογράφος SEO με τον οποίο έχω συνεργαστεί ποτέ. Τα άρθρα του κατατάσσονται στην Google!”
Gabi

Είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις ένα νέο project;

ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΣ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
websites in dark colour stacked next to each other